Huiselijk geweld

DOEL Preventie biedt een aantal trainingen aan die gericht zijn op (de verwerking) van huiselijk geweld. De trainingen zijn gericht op de vrouwen die het geweld ondergaan en op de kinderen die er getuige van zijn (geweest). Als u uw kind of uzelf wilt aanmelden voor een training, klik dan op het bijbehorende aanmeldformulier en mail dat volledig ingevuld naar het secretariaat van DOEL Preventie: doelpreventie@ggz-delfland.nl U kunt het ook opsturen naar DOEL Preventie, Sint Jorisweg 2, 2612 GA Delft.

Trainingen

Moeder-kindtraining: moeders en hun kinderen van ca. 1,5 t/m 6 jaar die te maken hebben gehad met huiselijk geweld leren hoe ze de onderlinge band kunnen versterken. Klik hier voor het aanmeldformulier.

'Let op de kleintjes': kinderen van 7 t/m 11 jaar die getuige zijn geweest van huiselijk geweld leren omgaan met het verwerken van hun ervaringen en oefenen sociale contacten. Klik hier voor het aanmeldformulier.

'Als muren kunnen praten': jongeren tussen de 12 en 16 jaar leren hun emoties met elkaar te bespreken en hoe gezonde partnerrelaties in elkaar zitten. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Empowerment: voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Contact

Het team is telefonisch bereikbaar op nummer 015 - 260 7447, e-mail doelpreventie@ggz-delfland.nl 

Als DOEL Preventie u niet verder kan helpen, wordt u doorverwezen naar de juiste afdeling binnen GGZ Delfland.

Locaties & telefoonnummers

Hier vindt u alle informatie over onze locaties.  

 

 

DOEL Preventie

Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar preventieve trainingen en workshops.

 

 

GIDS GGZ Info

Hier vindt u meer informatie als u vragen heeft over de geestelijke gezondheidszorg.