Wat doet DOEL Preventie?

Preventie biedt trainingen op het gebied van Geestelijke Gezondheid aan voor alle inwoners van de gemeenten Westland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Delft, Midden Delfland, Schiedam en Vlaardingen. DOEL Preventie helpt kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen, mantelzorgers en niet-Westerse migranten om zich geestelijk goed te voelen. Om dat doel te bereiken wordt nauw samengewerkt met andere organisaties.

DOEL Preventie geeft een breed publiek voorlichting, deskundigheidsbevordering en workshops over diverse onderwerpen zoals omgaan met pesten, opkomen voor jezelf, piekeren, mindfulness, chronische ziekten en ouder worden komen aan bod. Daarnaast worden trainingen gegeven waarin u leert anders te denken en daardoor minder te piekeren, of beter om te gaan met stress.

U vindt Preventie op plaatsen waar veel mensen samen komen: in bibliotheken, buurthuizen, basisscholen, middelbare scholen, steunpunten en dergelijke. De interventies worden vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) door de gemeente gefinancieerd. Er zijn geen (substantiƫle) kosten aan verbonden.

Adres:

Sint Jorisweg 2,

2612 GA  Delft

Telefoon 015 - 260 7447

e-mail: doelpreventie@ggz-delfland.nl

Locaties & telefoonnummers

Hier vindt u alle informatie over onze locaties.  

 

 

DOEL Preventie

Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar preventieve trainingen en workshops.

 

 

GIDS GGZ Info

Hier vindt u meer informatie als u vragen heeft over de geestelijke gezondheidszorg.