Werken in de horeca

Op bijna alle locaties van DOEL kunnen cliënten horecaervaring opdoen. Aan de Jorisweg en de Stadhouderslaan zijn een bedrijfsrestaurant, Grand Café en koffiecorner gevestigd. Op andere locaties maakt horeca deel uit van de inloop waar cliënten vrijblijvend binnen kunnen lopen, een praatje kunnen maken, koffie drinken of een maaltijd kunnen gebruiken in het sociaal restaurant. Ook zijn er op verschillende locaties mogelijkheden om te leren koken en bakken.

In deze horecagelegenheden werken cliënten onder begeleiding van vakkrachten. Zij serveren de bestellingen en leveren een bijdrage aan de organisatie en uitvoering van de horecafuncties. Op die manier vergroten we de service aan de bezoeker en bieden we de deelnemers een leerzame en afwisselende dagbesteding. Iedereen die hier werkt krijgt een cursus op maat, een praktijkstage en speciale werkkleding. Werkzaamheden zijn onder andere:
serveren opnemen en uitserveren van bestellingen, afruimen van de tafels, afwassen, ophalen van gebruikt servies/bestek, bedienen van de afwasmachine, opruimen van schoon serviesgoed, sorteren van lege flessen, buffetwerk, klanten helpen, bestellingen voorbereiden, bedienen van de kassa.

Informatie

Voor meer informatie over de openingstijden en mogelijkheden voor dagbesteding, kunt u contact opnemen met de locatie die uw voorkeur heeft.

Locaties & telefoonnummers

Hier vindt u alle informatie over onze locaties.  

 

 

DOEL Preventie

Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar preventieve trainingen en workshops.

 

 

GIDS GGZ Info

Hier vindt u meer informatie als u vragen heeft over de geestelijke gezondheidszorg.