UIT&THUIS

UIT&THUIS biedt dagbesteding thuis aan mensen die dat buitenshuis (nog) niet kunnen. Een nieuw project van DOEL voor mensen in Delft die vanwege gezondheidsproblemen (tijdelijk) aan huis gebonden zijn en graag samen iets leuks willen doen, aan huis omdat dit (even) niet anders kan. De activiteiten kunnen variƫren van spelletjes doen, koken, (voor)lezen tot allerlei creatieve activiteiten. Daarbij kijkt UIT&THUIS samen naar mogelijkheden om op termijn de activiteiten buitenshuis te doen en biedt waar nodig een helpende hand.

Hoe werkt het

Na aanmelding wordt door een bemiddelaar van UIT&THUIS een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat de achtergrond van de hulpvrager is en welke interesses hij/zij heeft. Vervolgens gaat UIT&THUIS op zoek naar een activiteitenhulp voor het uitvoeren van de activiteit. Hierbij letten we op gelijke (studie/werk)ervaring, niveau en interesses. Is er een wederzijdse klik? Dan gaat de activiteit van start.

Aanmelden

Wil je je aanmelden, je inzetten als bemiddelaar of activiteitenhulp? Bel dan naar De Wending op nummer: 06 - 137 10 346. Of neem per mail contact op met Esther Jansen via e.jansen@ggz-delfland.nl

Locaties & telefoonnummers

Hier vindt u alle informatie over onze locaties.  

 

 

DOEL Preventie

Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar preventieve trainingen en workshops.

 

 

GIDS GGZ Info

Hier vindt u meer informatie als u vragen heeft over de geestelijke gezondheidszorg.